Ontmoetingsplek voor langeafstandswandelaars

7 maart 2017

DeWandeldateSportieve singles die graag lange afstanden wandelen, kunnen elkaar vinden via datingsite DeWandeldate.

Als wandelliefhebbers weten we het wel: Nederland is rijk aan natuurschoon, heerlijke wandelstranden en bijzondere historische stadjes. Naast de 10.000 km Lange-Afstand-Wandelpaden zijn er volop wandelmogelijkheden.

Dubbel zoveel plezier

In goed gezelschap heb je dubbel zoveel plezier. Samen genieten van lange dagwandelingen, wandelweekends en misschien zelfs een wandelvakantie waarin je een LAW van start tot finish uitloopt. Ben je op zoek naar een wandelpartner of wandelmaatje? Kijk dan eens op DeWandeldate, een datingsite voor wandelaars.

Wandeldaten

Als lid kan je precies aangeven wat je wandelvoorkeuren zijn en welk wandeltype jij bent, van stadswandelaar tot Vierdaagseloper. Sinds kort kan je nu ook gericht op zoek naar langeafstandswandelaars. Tref je op DeWandeldate site een leuk profiel aan? En is de interesse wederzijds? Dan maak je een afspraak om samen te gaan wandelen. Ook al ben je beide langeafstandsloper, 100 km is wel wat lang voor een eerste wandeldate. Je kunt natuurlijk al een klein stukje van je favoriete LAW lopen. Of je loopt samen een korte wandeling terwijl je onderweg je plannen voor een LAW bespreekt.

Singles kunnen zich gratis aanmelden bij DeWandeldate. Om berichten te kunnen uitwisselen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.dewandeldate.nl

Foto: De Wandeldate

Steun ons