Ook komend jaar een Wandel naar je Werk-Dag

11 december 2016

wandel naar je werkdagNoteer donderdag 6 april 2017 alvast in je agenda. Op die datum organiseert Wandelnet de tweede Nationale Wandel naar je Werk-dag. Want wandelen werkt stress verlagend, vergroot de concentratie en verhoogt de creativiteit.

 Alles of een stukje

Wandelnet daagt iedereen uit om op 6 april 2017 naar het werk te lopen. De hele afstand, of een stukje daarvan. Want natuurlijk woont niet iedereen op loopafstand van zijn werk. Loop van je huis naar het station, van de bushalte naar kantoor of parkeer de auto eens wat verder weg dan normaal. Maar als het mogelijk is.. helemaal te voet van je huisdeur naar je kantoordeur, dat is ook prachtig.Iedereen kan meedoen.

Samen of alleen

Doe je mee op 6 april? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Onder alle aanmeldingen worden leuke prijzen verloot. Op de dag zelf deel je je leukste loopfoto op Twitter met de hashtag #wnjwd. Ook de beste foto wint een prijs.  
Wil je als bedrijf meedoen? Dat is ook een heel goed idee want gezonde werknemers presteren beter. Lees hier meer over de deelname als bedrijf. Organisaties die meedoen ontvangen een gratis informatiepakket om te verspreiden onder hun werknemers.

Steun ons