Organisatie strijd: activeer de meeste werknemers en win!

Krijgt jouw organisatie de meeste werknemers op de been? Dan zetten wij jullie in het zonnetje op onze kanalen én win je een Ergodeskbike plus een workshop 'Meer bewegen op het werk'!


Update 29-03: Winnaars bekend!

Provincie Zuid-Holland en Rekenraad Accountants zijn met hun grote aantal deelnemers en leuke acties de 'Wandel naar je Werk-dag supporters van het jaar' geworden. Zij ontvangen beide een Ergodeskbike inclusief workshop ‘meer bewegen op het werk’ van Health2Work. 


Organisaties als supporters van de Wandel naar je Werk-dag

Op 4 april willen we zoveel mogelijk Nederlanders op de been krijgen. Het succes van de Wandel naar je Werk-dag wordt voor een groot deel bepaald door onze supportende organisaties. Zij roepen hun medewerkers op om mee te lopen. In 2018 deden er al 135 organisaties uit het hele land mee! Ook dit jaar stromen de inzendingen binnen: bekijk hier alle supportende organisaties die al meedoen op 4 april.

Meedoen is leuk en kosteloos. Als support-partner ontvang je een digitaal promotiepakket met o.a. een poster, flyer en filmpje. Hiermee kan je jouw werknemers enthousiasmeren om mee te doen en het initiatief binnen jouw netwerk te verspreiden.

Wedstrijd: Activeer de meeste werkneners en win!

Wij vinden het fantastisch dat organisaties hun werknemers aanmoedigen om deel te nemen aan de Wandel naar je Werk-dag. Daarom geven we in samenwerking met Health2Work maar liefst twee Ergodeskbikes inclusief workshop ‘Meer bewegen op het werk’ cadeau! 

Deze prijzen worden verloot onder organisaties met de hoogste percentages medewerkers die zich hebben aangemeld voor de Wandel naar je Werk-dag. We trekken twee winnaars: één binnen de organisaties met minder dan 250 medewerkers en één binnen organisaties met meer dan 250 medewerkers. 

Doe mee met jouw organisatie!

  • Meld de organisatie aan via het inschrijfformulier
  • Ontvangt het gratis digitale supporterspakket met nieuwsbericht, flyer, logo en poster waarmee u de Wandel naar je Werk-dag onder de aandacht kunt brengen
  • Word als organisatie op onze site vernoemd met link naar uw website

Meer informatie over deelnemen als organisatie vindt u op dit infoblad.

Steun ons