Oud en nieuw

6 januari 2015

Tegen alle marketingwetten in, maakte Wandelnet de afgelopen jaren 'reclame' voor 'oude' producten. En het werkte nog ook! Bezoekers van onze website zochten op 'oude' NS-wandelingen.

NS-wandelingen gemaximeerd

Al meer dan 25 jaar maakt Wandelnet de beroemde NS-wandelingen. Jaarlijks genieten zo'n half miljoen mensen van de mooiste wandelingen van station naar station. Maar hoe populair ook, de NS stelt een maximum: 46 NS-wandelingen. En toch komen er ieder jaar 4 nieuwe wandelingen bij.

'Oude' NS-wandelingen

Met als gevolg: elk jaar vallen er vier NS-wandelingen af. Maar de vraag blijft! En dus bieden we de 'oude' NS-wandelingen nog steeds aan, inspelend op die behoefte. En we maken er zelfs reclame voor, namelijk letterlijk als 'NS-wandeling oud'. Maar het wordt toch tijd voor nieuwe reclame voor oude producten. Daarom blijven alle 'oude' NS-wandelingen wel bestaan, maar dan onder de naam 'OV Stapper'.

Concessie

Wat ons betreft verdient de NS-wandeling, of 'ie nu oud of nieuw is, nog eens 25 jaar er bij! We hopen natuurlijk dat de NS dit ook vol wil blijven houden. De Tweede Kamer heeft net een nieuwe concessie verleend, maar het zou nog niet zo gek zijn om daarin ook de NS-wandelingen vast te leggen. Zeker omdat er ook andere vervoerders dan NS zijn. Een cadeautje van de Tweede Kamer voor zo veel jaren NS-wandeling?

Stille kracht achter NS-wandeling

Ik vind het een compliment waard aan mijn collega Roelien. Zij is al jaren de stille kracht achter de ontwikkeling van de NS-wandelingen, natuurlijk met een heel team van vrijwilligers. De eer van het 25-jarig jubileum gaat komend jaar wat mij betreft voor een belangrijk deel ook naar haar inzet!

Oud en nieuw

En zo gaan we van oud naar nieuw... heel veel goeds toegewenst voor 2015! En natuurlijk met veel NS-wandelingen of OV stapper, zoals je zelf wilt ;-)

 

 

Ankie
coördinator belangenbehartiging
Wandelnet

Reacties op deze blog:

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.

Er zijn nog geen forumberichten over dit onderwerp.

Steun ons