OV Stappers algemeen

Terug naar forum overzicht

OV Stappers

Naar de routepagina
3reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. detwee

  OV-stapper in Groningen op 18 april? Met onze wandelgroep starten we op 18 april met het Noaberpad. Wij vinden het leuk als andere wandelliefhebbers een stukje met ons meelopen. Het eerste traject, tussen Bad Nieuweschans en Bellingwolde, is ook een OV-wandeling. Wij vertrekken om 12.25 uur vanaf café de Remise naast het station in Bad Nieuweschans en komen rond 17.30 aan in Bellingwolde. Daar vertrekt om 17.27 een bus richting Winschoten of een belbus richting Bad Nieuweschans. Totale afstand is ongeveer 22,5 kilometer. Er is geen horeca onderweg. Bij mooi weer rusten we op een bankje onderweg. Na afloop nemen we waarschijnlijk een drankje in een café in Bellingwolde.
  Map: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zWhTVhutCVTQ.kgIX6vo5OukE
  Aanmelden via vrc@kaltes.

 2. detwee

  OV-stapper op 28 februari? Met onze wandelgroep lopen we momenteel het Nederlands Kustpad, deel 3. Wij vinden het leuk als andere wandelliefhebbers een stukje met ons meelopen. Het volgende traject, tussen Appingedam en Termunten, kan als OV-wandeling worden gelopen. Wij vertrekken om 12.18 uur vanaf station Appingedam en komen rond 17.30 aan in Termunten. Daar vertrekt een bus om 18.03 richting Delfzijl. Totale afstand is ongeveer 22 kilometer en we zullen in ieder geval in Delfzijl stoppen voor een rustpauze.
  Aanmelden via vrc@kaltes.nl
  http://www.kaltes.nl/pb/pm/pmwiki.php?n=Main.HomePage
  https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=zWhTVhutCVTQ.kVMvSzWuylO8

 3. imari259

  Ik heb vandaag samen met een vriend en mijn man de zeer mooie NS-wandeltocht Elsterberg gelopen. Aangezien mijn vriend deze route al eens eerder had gelopen, wisten wij onze weg te vinden en wisten wij ook hoe wij op een zeer gunstige manier het gedeelte te passeren waar de honden niet waren toegestaan. In de route wordt dan wel een omleiding gegeven, maar dan moet je een heel stuk langs de weg. In ons geval gingen wij al snel het bos weer in en kwamen wij al vrij rap weer op de route. Wat ons alleen wel opviel was dat de rood-witte markereing op een gegeven moment overging in een geel-oranje markering. Wel fijn dus dat mijn man zijn GPS (Garmin) ook nog bij zich had voor de extra controle!!!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons