Park Lingezegen te Voet: routes klaar, opening uitgesteld

5 juli 2016

De weergoden waren ons zondag 26 juni helaas niet gunstig gezind. Tijdens deze 'Dag van Park Lingezegen' viel er flink wat regen. Hoewel veel activiteiten doorgingen, is de opening van wandelnetwerk Park Lingezegen te Voet uitgesteld. Gelukkig komt na regen altijd zonneschijn. En dus komt er een nieuwe datum voor de opening van de achttien wandelroutes.

Met een beetje improviseren tussen de buien door, konden veel activiteiten toch doorgaan. En dus werd er gespeeld bij De Poel, genoten van de broodjes gerookte zalm bij Doornik, pannenkoeken gebakken bij Park Bredelaar en gesmuld van marshmellows bij Landerij De Park.

Wethouder Ben Ross (Overbetuwe), wethouder Theo Janssen (Lingewaard) en gedeputeerde Josan Meijers klommen nog snel even op de fiets om het nieuwe fietspad Broekakkers/Sillestraat te openen. Ook openden ze de nieuwe speelplek De Poel. Het volledige bericht en filmpjes die u een indruk van de dag geven, vindt u op de website van Park Lingezegen

De nieuwe datum voor de opening van het wandelnetwerk wordt binnenkort op deze website bekend gemaakt. Tot die tijd kunt u gewoon genieten van de routes. Bekijk hier de achttien wandelroutes van Park Lingezegen te Voet.

Steun ons