Perfectie op Maas-Niederrheinpad

17 oktober 2017

Maas NierderrheinpadDe hoofdroute, de verbindingsroutes en de weg naar het station. Alles op het Maas-Niederrheinpad is duidelijk aangegeven. Verdwalen is er niet meer bij.

Wandelknooppunten

Vrijwilligers van het Limburgse Maas-Niederrheinpad legden de afgelopen weken de laatste hand aan het perfectioneren van de bewegwijzering op hun route. Wandelaars vinden de nieuwe plaatjes, met de bekende geel-rode markeringen, nu o.a. op de stevige palen van het wandelknooppuntennetwerk van Midden-Limburg en op de paaltjes van het ruiternetwerk. Helder en duidelijk. Ook de vier verbindingsroutes en de aanhaakroutes naar de verschillende treinstations zijn nu prima aangegeven.

Verbindingsroutes

Het Maas-Niederrheinpad is een 342 km lang streekpad in Limburg. Je wandelt door het unieke terrassenlandschap van het Nationaal Park De Meinweg, neemt het trekpontje in het Nationaal Park Maasduinen en steekt de grens over om Duitsland te verkennen. Is de hele route je net iets te veel? Met de vier verbindingsroutes kun je er ook mooie, kleinere rondwandelingen van maken.

Foto: Hans Doorgeest aan het werk op het Maas-Niederrheinpad

Steun ons