Plaats een review op deze site

18 april 2017

Vanaf dit voorjaar is het mogelijk om op deze site een review te plaatsen bij elk traject van een Lange-Afstand-Wandelpad (LAW), Streekpad of bij een NS-wandeling. Hoe heeft u het traject of de NS-wandeling ervaren? Hoe 'lekker' wandelde de route? Was de route voldoende onverhard? Is het een aanrader? We horen het graag!

Op elke pagina van een traject of een NS-wandeling vindt u in het groene blok twee tabbladen. Op het eerste tabblad ziet u alle informatie over het traject, op het tweede tabblad vindt u alle reviews. Wanneer u zelf een review wilt plaatsen, klikt u op de link 'Route reviewen' in de rechterkolom. Of op de link 'Review deze route' op het eerste tabblad (de onderste rode pijl, zie afbeelding). U kunt dan het aantal sterren van 1 tot 5 aangeven en een toelichting schrijven.

Reviews wandelnet.nlWaarom zou ik een review plaatsen?

Allereerst is het leuk om andere wandelaars te laten weten wat u van een route vindt. Maar u helpt wandelaars ook een route te kiezen uit de vele routes die deze site biedt. De ene wandelaar loopt nu eenmaal graag op onverharde paden, de andere wandelaar wil graag verrast worden. Hoe maak je nu een goede keuze? Het is fijn om ervaringen van medewandelaars te lezen als je net even inspiratie nodig hebt.

Kortom, schroom niet om uw mening aan ons te laten weten. We zijn reuze benieuwd!

Steun ons