Prijzen Wandel naar je Werk-dag 2018

Deelnemers die op 5 april (een deel van de afstand) naar het werk wandelden maakten kans op fantastische prijzen!

Meedoen aan de Wandel naar je Werk-dag is niet alleen leuk en gezond: je maakt ook nog eens kans op hele mooie prijzen.  

Onder alle aanmeldingen hebben we verloot:

1x Hotelovernachting voor twee personen
Kies uit één van de veertien Apollo Hotels in Nederland. Geniet van een comfortabele kamer, een heerlijk ontbijt en ontdek samen met jouw favoriete persoon één van de prachtige steden waar een Apollo Hotel te vinden is. Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Breda: wat wordt het?


1x Twee toegangstickets Zuiderzeemuseum

Dit buitenmuseum geeft een impressie van het leven rond de Zuiderzee tussen 1880 en 1930: de laatste periode voor de voltooiing van de Afsluitdijk. Jij maakt kans op twee entreetickets om dit stukje geschiedenis te gaan ontdekken!

 

2x Activity tracker t.w.v. €60
Je gezondheid monitoren is eenvoudiger dan ooit met deze activity tracker. Meet je hartslag, aantal stappen, verbrandde calorieen en meer. ProComm biedt honderden leuke promotionele artikelen aan, en deze activity tracker is er één van.

 

5x wandelgids Elfstedenpad
Het Elfstedenpad is de nieuwste wandelroute van Wandelnet. Hij is met 283 kilometer een stuk langer dan de andere Elfstedentochten. Onder alle aanmeldingen verloten we vijf exemplaren!


10 x wandelgadgets van ProComm

ProComm is leverancier van leuke en persoonlijke relatiegeschenken. Speciaal voor de Wandel naar je Werk-dag stellen zij hun leukste 'wandelprijzen' ter beschikking. Zoals twee picknickboxen, een sportjack, bidons, thermosflessen, spellen én boeken. 


1x Buitenstadbox met vijf wandelgidsen
Ontdek de mooiste binnensteden van Nederland met deze vijfwandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Wandel door de mooiste stukjes van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. 

 


Steun ons