Prijzen Wandel naar je Werk-dag 2019

Deelnemers aan de Wandel naar je Werk-dag 2019 maken kans op mooie prijzen.

Meedoen aan de Wandel naar je Werk-dag is niet alleen leuk en gezond: je maakt ook nog eens kans op hele mooie prijzen. Meld je aan als deelnemer en maak automatisch kans!

1x Overnachting voor 2 personen in een Apollo Hotel naar keuze

Geniet van een comfortabele kamer en een heerlijk ontbijt in één van de prachtige steden waar een Apollo Hotel te vinden is, zoals Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag of Groningen. De keuze is aan jou! Verras jouw favoriete persoon met deze getaway voor twee en ga samen op ontdekkingstocht. 

 5x Persoonlijk beweegplan van 10000stappen.nl met stappenteller Yamax EX-510 t.w.v. € 69,95

Zet jouw goede beweeggewoonten door met de hulp van het 10.000 stappen programma! Als winnaar krijg jij een volledig basispakket waarmee je aan de slag kan met een persoonlijk beweegplan. Bij het pakket ontvang je bovendien de zeer geavanceerde Yamax EX-510 stappenteller!

 5x Persoonlijk beweegplan van 10000stappen.nl met stappenteller Yamax EX-210 t.w.v. € 49,95 

Ook voor deze winnaars wordt een vitaal leven wordt gemakkelijk dankzij het 10.000 stappen programma. Je ontvangt een volledig basispakket waarmee je aan de slag kan met een persoonlijk beweegplan. Bij het pakket ontvang je bovendien de gebruiksvriendelijke Yamax EX-210 stappenteller. 

1x Mac in a Sac regenjas t.w.v. € 44,95

Word nooit meer verrast door de Nederlandse weersomstandigheden met Mac in a Sac. Dit compacte, lichtgewicht én ademende nylon regenjack is 100 procent water- en winddicht en neem je gemakkelijk mee in het opbergzakje. 

 
1x Twee toegangstickets voor het Rietveld Schröderhuis

Ontdek het bijzondere Rietveld Schröderhuis in Utrecht en leer alles over Gerrit Rietveld en De Stijl. Leuk om te combineren met de gratis Rietveld Wandelroute, die je meevoert langs de belangrijkste ‘Rietveldplekken’ in Utrecht.
1x Twee toegangstickets voor het Zuiderzeemuseum

 In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen duik je in het leven rond de Zuiderzee tussen 1880 en 1930: de laatste periode voor de voltooiing van de Afsluitdijk. Jij maakt kans op twee entreetickets om dit stukje geschiedenis te gaan ontdekken!

6x Buiten de binnenstad wandelgidsen

Ontdek de mooiste binnensteden van Nederland met een van de zes wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Wandel door de mooiste stukjes van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem en Utrecht.

 5x Wandelgidsen het 'Romeinse Limespad'

Stap in de voetsporen van de Romeinen en wandel 275 kilometer langs gereconstrueerde wachttorens en castella langs de Romeinse Limes. Onder alle aanmeldingen verloten we vijf wandelgidsen van deze nieuwste wandelroute van Wandelnet. 

 

 

 

De loting vindt plaats na de Wandel naar je Werk-dag van 4 april. De winnaars worden tussen 8 en 12 april bekend gemaakt.

Steun ons