Prijzen Wandel naar je Werk-dag 2019

Deelnemers aan de Wandel naar je Werk-dag 2019 maken kans op mooie prijzen.

Meedoen aan de Wandel naar je Werk-dag is niet alleen leuk en gezond: je maakt ook nog eens kans op hele mooie prijzen. Meld je aan als deelnemer en maak automatisch kans!

1x Overnachting voor 2 personen in een Apollo Hotel naar keuze

Geniet van een comfortabele kamer en een heerlijk ontbijt in één van de prachtige steden waar een Apollo Hotel te vinden is, zoals Amsterdam, Utrecht, Breda, Den Haag of Groningen. De keuze is aan jou! Verras jouw favoriete persoon met deze getaway voor twee en ga samen op ontdekkingstocht. 

 

 

1x Overnachting voor 2 personen op het landgoed van Kasteel Oud-Poelgeest

Waan je in koninklijke sferen bij Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest en ontdek dit landgoed van wel 10 hectaren, aan het Romeinse Limespad (LAW16).
Als prijswinnaar mag je overnachten in een van comfortabele hotelkamers, waarna je samen geniet van een uitgebreid ontbijt.

 

 

1x Driegangen diner voor 2 personen in Kasteel Oud-Poelgeest

Altijd al eens culinair willen dineren in een echt kasteel? Namens Kasteel Oud-Poelgeest mogen wij een deelnemer blij maken met een driegangen botanisch menu voor twee! Geniet van de wijn en spijs, die deels afkomstig is uit eigen wijnkelder en kruiden van het landgoed.

 

 

5x Persoonlijk beweegplan van 10000stappen.nl met stappenteller Yamax EX-510 t.w.v. € 69,95

Zet jouw goede beweeggewoonten door met de hulp van het 10.000 stappen programma! Als winnaar krijg jij een volledig basispakket waarmee je aan de slag kan met een persoonlijk beweegplan. Bij het pakket ontvang je bovendien de zeer geavanceerde Yamax EX-510 stappenteller!

 

5x Persoonlijk beweegplan van 10000stappen.nl met stappenteller Yamax EX-210 t.w.v. € 49,95 

Ook voor deze winnaars wordt een vitaal leven wordt gemakkelijk dankzij het 10.000 stappen programma. Je ontvangt een volledig basispakket waarmee je aan de slag kan met een persoonlijk beweegplan. Bij het pakket ontvang je bovendien de gebruiksvriendelijke Yamax EX-210 stappenteller.1x Mac in a Sac regenjas t.w.v. € 44,95

Word nooit meer verrast door de Nederlandse weersomstandigheden met Mac in a Sac. Dit compacte, lichtgewicht én ademende nylon regenjack is 100 procent water- en winddicht en neem je gemakkelijk mee in het opbergzakje.

 

 

3x Mooie tassen van Procomm

Een weekendje weg of lekker op pad? Dan kan een handige tas natuurlijk niet ontbreken. Dankzij Procomm maak jij kans op maar liefst 3 tassen: een elegante weekendtas, nette zwarte rugtas of een hippe roll-up rugtas!

 

 

1x Twee toegangstickets voor het Rietveld Schröderhuis

Ontdek het bijzondere Rietveld Schröderhuis in Utrecht en leer alles over Gerrit Rietveld en De Stijl. Leuk om te combineren met de gratis Rietveld Wandelroute, die je meevoert langs de belangrijkste ‘Rietveldplekken’ in Utrecht.

 

 

1x Twee toegangstickets voor het Zuiderzeemuseum

 In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen duik je in het leven rond de Zuiderzee tussen 1880 en 1930: de laatste periode voor de voltooiing van de Afsluitdijk. Jij maakt kans op twee entreetickets om dit stukje geschiedenis te gaan ontdekken!

 

 

1x Smoothy maker met drinkbeker “to go” 

Begin je dag goed met een gezonde fruitdrank. Met deze smoothy maker van Procomm wordt dat een eitje. Gooi je favoriete ingrediënten in de beker, even het mixen en schroef de beker los! Handig voor als je op pad gaat in de ochtend ;-).

 

 

2x  Design waterflessen 

Plastic flesjes zijn natuurlijk niet meer van deze tijd, maar een slokje water voor onderweg is wel zo prettig. Een mooie waterfles biedt de uitkomst! Als deelnemer maak je kans op twee design modellen van Procomm: een strak metalen exemplaar of glazen fles met sleeve!

 

 

6x Buiten de binnenstad wandelgidsen

Ontdek de mooiste binnensteden van Nederland met een van de zes wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Wandel door de mooiste stukjes van Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem en Utrecht.

 

 

5x Wandelgidsen het 'Romeinse Limespad'

Stap in de voetsporen van de Romeinen en wandel 275 kilometer langs gereconstrueerde wachttorens en castella langs de Romeinse Limes. Onder alle aanmeldingen verloten we vijf wandelgidsen van deze nieuwste wandelroute van Wandelnet

 

 

2x Compacte stappentellers 

Weet jij hoeveel stappen het naar je werk is? Met dit handige apparaatje van Procomm wel! Zo houdt je gemakkelijk bij hoeveel jij op een dag loopt én weet je wanneer het handig is om nog net een blokje extra om te gaan.

 

 


De loting vindt plaats na de Wandel naar je Werk-dag van 4 april. De winnaars worden tussen 4 en 12 april bekend gemaakt.

Steun ons