Schrijf het winnende pontjesverhaal

28 juni 2016

veerpont De KwakelLaat je inspireren door de veerpont!  Schrijf je mooiste pontjesverhaal en ding mee naar de hoofdprijs van 250 euro.

thema wedstrijd

Wat kan er allemaal gebeuren op en om een veerpont? Laat je fantasie de vrije loop. De Vereniging Vrienden van de Voetveren roept amateur schrijvers of schrijvers in spé op om mee te doen aan de wedstrijd “pontjesverhalen”. Iedereen kan meedoen, of je nou lid bent van de Vrienden van de Voetveren of niet. De opdracht is simpel: schrijf een prachtig verhaal van maximaal 500 woorden waar een veerpont in voorkomt.

prijzen

Stuur je verhaal voor 1 september op. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bedraagt € 250. Er is een tweede prijs van € 100 en een derde prijs van € 50. Als er voldoende leuke pontjesverhalen zijn, zal de vereniging ze bundelen in een fraai boekje. Het wedstrijdreglement vind je op pontjesverhalen.

informatie veerponten

De landelijke vereniging Vrienden van de Voetveren wil voet- en fietsveren in Nederland in de vaart houden. Op de website Voetveren vind je alle informatie over de veerponten in Nederland.

 

Foto: veerpont De Kwakel (Ad Sneldervaart)

 

Steun ons