Spooraanbieding

GraafschapspadWandel door de grote variatie in het Achterhoekse coulisselandschap. Verken de fraaie landbouwgebieden en laat je verrassen door de talrijke sporen in het landschap die oude verhalen vertellen. Door kromme wegen, houtwallen en verkavelingspatronen is het vroegere landbouwsysteem nog goed herkenbaar.

Het Graafschapspad is een 124 kilometer lang Streekpad in de Achterhoek. Je loopt via eeuwenoude voetpaden die deel uit maken van een voormalig stelsel van internationale handelsroutes tussen de IJsselsteden Zutphen en Deventer en het Münsterland in Duitsland. Een bezoek aan enkele van de gaaf bewaard gebleven oude stadjes met hun historische kernen(zoals Zutphen, Doesburg, Bronkhorst Lochem en Borculo), maakt de ontdekking van dit bijzondere stukje onverwacht Nederland’ af. In het afgelopen jaar is de nieuwe gids van het Graafschapspad verschenen.

Deze gids is nu te bestellen in onze webwinkel voor € 12,- incl. verzendkosten (normaal € 16,90 incl. verzendkosten) met de kortingscode NS9

De actie loopt tot 1 oktober 2018.

 

 

Steun ons