Stadsrecreatiekaart Amersfoort

19 mei 2016

stadsrecreatiekaart AmersfoortDe nieuwe stadsrecreatiekaart Amersfoort is uit. Ontdek nieuwe mogelijkheden om al wandelend of fietsend op pad te gaan.

Wil je in en om Amersfoort wandelen of fietsen maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Haal dan snel de stadsrecreatiekaart van Amersfoort. Op de kaart vind je alle informatie over fiets- en wandelverbindingen en routenetwerken van Amersfoort. Niet alleen in de stad maar ook in de stadsrand en richting het buitengebied. Wandelaars zien op de kaart alle LAW’s en Streekpaden die door de stad lopen: het Marskramerpad, het Utrechtpad en de NS wandelingen Heiligenbergerbeek en Lange Duinen.

Inwoners van Amersfoort kunnen de kaart tot 31 mei met de bon uit “De Stad Amersfoort” gratis ophalen bij het gemeentehuis of de VVV. Na 31 mei is de kaart te koop voor het geringe bedrag van € 4,95.

De stadsrecreatiekaart Amersfoort verscheen eerder in 2001, 2005 en 2011. De kaart van 2016 wordt, anders dan de vorige edities, niet meer huis aan huis verspreid.

De stadsrecreatiekaart is in opdracht van gemeente Amersfoort ontwikkeld door het Fietsplatform en Falkplan. Eerder verschenen stadrecreatiekaarten van de steden Hengelo-Enschede, Utrecht, Venlo, Leeuwarden en Winschoten.

 

Foto: cover van de stadsrecreatiekaart Amersfoort

Steun ons