Eerste digitale streekpad van Nederland

6 juni 2013

Welkom op het Streekpad Lochem: het allereerste digitale streekpad van Nederland. Met als baken de Lochemse Berg, die hoog en droog boven Lochem en Barchem uit torent.

Er omheen kunt u 118 kilometer lang genieten van bossen en heidevelden, de glooiende akkers en de geur van van vers hooi en de vruchtbare uiterwaarden. Lochem heeft het allemaal! Niet voor niets is ’t een van de oudste vakantiebestemmingen van ons land. De vele gastvrije adresjes onderweg getuigen hiervan.

Het Streekpad Lochem verschijnt alleen als wandelapp voor smartphones en dus niet in een wandelgids. De app bevat alle gegevens die normaal ook in een wandelgids staan. Onderweg ontvangt u via de app informatie, tips en leuke weetjes in de vorm van tekst, beeld, audio en video.

De wandelapp Streekpad Lochem kost normaal € 7,99. U betaalt nu slechts € 4,-! Ga hiervoor naar de webshop van Wandelnet en bestel het voucher met korting, waarmee u de app in de iTunes of Google Play Store kunt downloaden. De actie is geldig t/m 1 november 2013.

Steun ons