TeVoet

Ankeveense PlassenVereniging TeVoet, onverhard natuurlijk!

TeVoet wil dat er meer en betere wandelmogelijkheden komen voor iedere wandelaar. Of deze nu een ommetje maakt met de hond, een forse dagwandeling of een meerdaagse trektocht. Te Voet wil dat overheden rekening houden met het wandelaarsbelang bij het maken van bestemmings- en landinrichtingsplannen.

Vereniging TeVoet helpt mee om barrieres te slechten

De vereniging TeVoet heeft financieel bijgedragen aan een wandelbrug, om de Deenenplaat in de Biesbosch toegankelijk te maken voor wandelaars. Hiervoor kon de Deenenplaat alleen bereikt worden door wandelaars die met de boot kwamen. Zo wordt de Biesbosch ook voor wandelaars beleefbaar. 

Drie TeVoeters hebben samen met de Recreatiemaatschappij Uiterwaarde zeven overstapjes gemaakt om een route van het Pelgrimspad te kunnen verleggen van een drukke dijk naar een natuurgebied.

Meer informatie over deze acties vind je in het blad Lopend Vuur of op de website van TeVoet.

TeVoet geeft geld voor oplossen knelpunt

Loopt u bij een wandeling tegen een barrière aan, waarbij een plank, een overstapje of een bruggetje zou helpen om het wandelen nog leuker te maken? Meld het ons: TeVoet heeft (weliswaar beperkt) budget om dergelijke knelpunten op te lossen door financieel bij te dragen aan de aanschaf van hulpmiddelen. Daarnaast treden we in overleg met grondeigenaren om verbeteringen in wandelinfrastructuur te bereiken. 

Steun ons