Tips

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. wijde

  Ik heb laatst NS wandeltochten gelopen- absolute aanrader:

  Door heel Nederland heeft de NS wandeltochten uitgezet door de mooiste natuurgebieden van het land. De routes beginnen bij een NS station, waardoor je op een "groene" manier naar de startlocatie kunt gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de auto naar de start van de wandeling te gaan. In totaal zijn er 46 NS wandelingen in Nederland uitgezet. Daarnaast zijn er ook een aantal meerdaagse NS tochten uitgezet. Dus wie een weekendje wil gaan wandelen, kan dit prima combineren met een overnachting in een hotel of huisje.
  https://internet-providers-belgie.be/

  Groet,

  Van der Wijde

 2. charles12

  Voor engelstalige wandelroutes in Belgie kunt u ook kijken op mijn blog: https://moving-tobelgium.be/ het bevat ook informatie over mensen die naar België zouden willen verhuizen. mvg charles

 3. charles12

  Geweldig blog! Ik heb ervan genoten. Voor meer Engelstalige informatie over wandelroutes in Amsterdam zie mijn blog: https://moving-to-amsterdam.nl/ Het gaat over informatie voor mensen die naar Amsterdam en omstreken willen verhuizen

 4. sawyer7

  Ik wil deze nuttige websites delen:
  json formatter https://jsonformatter-online.com/
  Spanish to English https://spanishto-english.com/

 5. ftb

  I enjoyed the "wandelings" a lot but I would not have been able to do them myself alone, without the company of a dutch speaking friend. The routes are really interesting and a great way to travel around the Netherlands. An English version of the descriptions would help all non natives!!

 6. antjeann

  Ik wil een tocht gaan doen met een tentje, wie heeft een tip wat voor rugzak ik het beste kan aanschaffen ?

 7. Leo Buys

  Wij gaan eind met het Floris V pad wandelen. Ik overweeg een Garmin etrex wandel navigatie aan te schaffen. Heeft zo'n apparaatje toegevoegde waarde naasr de LAW-boekjes en de bewegwijzering? Kan ik bijvoorbeeld LAW routes downloaden?

  Kan iemand mij helpen met een antwoord?

  Dank je wel Leo

 8. SambAnne

  Hallo allemaal,

  Ik ben op zoek naar rondwandelingen van 30 km en 35 km in Noord Brabant of Noord Limburg. We lopen in dit seizoen het liefst zo veel mogelijk beschut (dus meestal bosrijk)

  Het mag ook een goede combinatie zijn van kleinere tochten, als we maar weer uitkomen op het startpunt en niet 6x hetzelfde traject lopen om de kilometers te halen...

  We beschikken niet over gps, dus een goede beschrijving en of routekaart is fijn

  Alvast bedankt!

 9. acrobrats

  Hallo,

  Mijn naam is Eline en momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Namens mijn opdrachtgever uitgeverij Elmar, onderzoek ik hoe wandelaars, tussen de 40 en 75 jaar, hun wandelgidsen online kopen en hoe dit zogenoemde aankoopproces eruit ziet. Koopt u liever geen wandelgids online? Dan ben ik ook op zoek naar u.

  Ik wil aan u vragen of u interesse heeft in het invullen van mijn enquête? Deze is via onderstaande link te bezoeken:
  http://www.thesistools.com/web/?id=529369

  Ik wil u alvast bedanken voor uw tijd en moeite. De enquête antwoorden worden uitsluitend gebruikt voor het schrijven van mijn scriptie. Ik heb nog steeds respondenten nodig om mijn onderzoek af te kunnen ronden


  Met vriendelijke groet,

  Eline

 10. Hielke

  In 2016 heb ik het Drenthepad met rugzak en overnachtingen in B&B en hotels in elf etappes van ongeveer 32 km per stuk gewandeld met zo nu en dan een uitstapje van de officiële route af om iets te bekijken. Zo kwam ik ook langs de Havelterberg bij het NIVON huis. Jammer dat de route niet over de Havelterberg loopt langs bomkraters en, grafheuvel bovenop. Beneden aan de voet van de Havelterberg liggen twee hunebedden. Het NIVON huis is dan alsnog te bereiken. Ik ben wel de Havelterberg is op geweest en is echt de moeite waard.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons