Tips

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Amsterdamdiary11

  Geweldig blog! Ik heb ervan genoten. Ik zou het zeker in de gaten houden in de toekomst!

 2. Danitsja Fares

  De provincie Gelderland houdt in september rond Prinsjesdag een Prinsjesestafette.

  Burgemeesters en wethouders wandelen in vier dagen van Nijmegen naar Den Haag. De start is op maandag 10 september op de Wedren in Nijmegen, waarna de wandelaars op donderdag 13 september in Den Haag zullen aankomen. Lange Poten, een bekende straat in het centrum Den Haag, is speciaal omgedoopt tot Via Gladiola. In totaal zijn er tien etappes van 17 tot 28 kilometer. De tocht gaat onder meer door de Betuwe.

  Zin om mee te lopen?
  Per etappe kunnen 100 wandelaars gratis meelopen. De eerste duizend wandelaars die zich aanmelden, krijgen een T-shirt. Ga voor meer informatie over de Prinsjesestafette of om je in te schrijven naar https://www.gelderland.nl/prinsjesfestival. Inschrijven kan tot 31 augustus.

 3. jp

  Ik heb het pieter pad en het maarten van Rossum pad uitgelopen en hoewel ik het leuk vind om dit soort paden te lopen is het mij wel steeds opgevallen dat je veelal langs een dorp of stad loopt. Weten jullie of er ook law paden zijn dat je juist ook door een plaats loopt,in plaats van erlangs? Als je een flink aantal kilometers door rustig gebied hebt gelopen is het toch juist de afwisseling van een stadje of dorp met leuke straatjes en terrasjes leuk!
  Afwisseling is juist het leukste van wandelen vind ik!

 4. jp

  Ik loop veel rondwandelingen en een aantal keer had een kennis een gps op zijn tel mee. Steeds kwamen op het einde de kilometers op de gps veel hoger uit dan op de beschrijving van de route's. Weet iemand hoe dit zit?

 5. Lian71

  Vandaag de route TT Vilsteren Dalfsen gedaan. Hardlopend met mijn hond. Fantastisch! Het is bij mij om de hoek. Op mijn Facebook pagina heb ik er een blogje over geschreven.

 6. wijde

  Ik heb laatst NS wandeltochten gelopen- absolute aanrader:

  Door heel Nederland heeft de NS wandeltochten uitgezet door de mooiste natuurgebieden van het land. De routes beginnen bij een NS station, waardoor je op een "groene" manier naar de startlocatie kunt gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om met de auto naar de start van de wandeling te gaan. In totaal zijn er 46 NS wandelingen in Nederland uitgezet. Daarnaast zijn er ook een aantal meerdaagse NS tochten uitgezet. Dus wie een weekendje wil gaan wandelen, kan dit prima combineren met een overnachting in een hotel of huisje.
  https://internet-providers-belgie.be/

  Groet,

  Van der Wijde

 7. charles12

  Voor engelstalige wandelroutes in Belgie kunt u ook kijken op mijn blog: https://moving-tobelgium.be/ het bevat ook informatie over mensen die naar België zouden willen verhuizen. mvg charles

 8. charles12

  Geweldig blog! Ik heb ervan genoten. Voor meer Engelstalige informatie over wandelroutes in Amsterdam zie mijn blog: https://moving-to-amsterdam.nl/ Het gaat over informatie voor mensen die naar Amsterdam en omstreken willen verhuizen

 9. sawyer7

  Ik wil deze nuttige websites delen:
  json formatter https://jsonformatter-online.com/
  Spanish to English https://spanishto-english.com/

 10. ftb

  I enjoyed the "wandelings" a lot but I would not have been able to do them myself alone, without the company of a dutch speaking friend. The routes are really interesting and a great way to travel around the Netherlands. An English version of the descriptions would help all non natives!!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons