Treinstappers in Vlaanderen

23 december 2016

Treinstapper VlaanderenEen nieuwe wandelgids met treinstappers in Vlaanderen. Van station naar station, langs mooie GR-paden.

Langs GR-markeringen

Ontdek al wandelend de mooiste hoekjes van Vlaanderen. Elk seizoen is geschikt om op pad te gaan met de “Treinstapper”, de nieuwste wandelgids van de Belgische Grote Routepaden. Op de tochten volg je de bekende GR-tekens. Wit-rood voor de klassieke GR-paden, geel-rood voor de Streek-GR's.

Dagwandelingen

De lengte van de treinstappers varieert van 20 tot 26 km. Wil je liever een kortere wandeling? De meeste trajecten zijn in te korten door halverwege een bus of trein te pakken. Elke tocht kan in beide richtingen worden gewandeld. Tussen het begin- en het eindpunt van alle tochten is er een rechtstreekse treinverbinding met een zeer aanvaardbare frequentie van minstens 1 per uur, ook tijdens het weekend.

Openbaar vervoer

In de wandelgids vind je een overzichtskaart met daarop de locatie van alle wandelingen en informatie over de GR-paden die gevolgd worden. Per treinstapper krijg je gedetailleerde wandelkaartjes, een uitgebreide routebeschrijving en informatie over het openbaar vervoer. Op de kaarten vind je de plekken waar een zitbank staat, waar je de dorst kan lessen en waar er inkoopmogelijkheden zijn.

“Treinstapper” is voor € 14,99 te bestellen in de webshop van Grote Routepaden en in de betere boekhandel.

Steun ons