U houdt van wandelen?

Word donateur van WandelnetWist u dat in Nederland ruim 500 vrijwilligers zorgen voor het beheer van 10.000 kilometer aan Lange-Afstand-Wandelpaden, Streekpaden en NS-wandelroutes? En dat ze voor het Pieterpad, Hollands Kustpad of Marskramerpad meer dan 18.000 uur per jaar onderweg zijn? In een land waar bijna iedere vierkante meter wel eens ‘op de schop’ gaat en waar belangen heel divers zijn, moet je als routemaker voortdurend alert zijn. Het werk van vrijwilligers is dan ook zeer belangrijk: niet alleen het plaatsen van een perfecte markering, maar ook het overleggen met terreineigenaren om lastige knelpunten op te lossen. Zo helpen zij u op het juiste pad.

U vindt vrijwilligers belangrijk?

Maar ook in de toekomst zal veel enthousiasme en inzet van vrijwilligers nodig zijn. Hiervoor is geld nodig: voor markeermaterialen, voor begeleiding, maar ook om nieuwe vrijwilligers te werven en op te leiden.
Steun daarom Wandelnet, zodat u ook in de toekomst over het Pieterpad, Hollands Kustpad en Marskramerpad kunt blijven wandelen.

Word donateur!

Vanaf € 15,- per jaar bent u donateur van Wandelnet en steunt u het werk van Wandelnet en haar vrijwilligers. Als u besluit via automatische incasso te betalen, ontvangt u bovendien gratis een jaar lang Wandelkrant ‘te voet’ t.w.v.
€ 22,-!  Uiteraard kunt u uw donatie ook overmaken (rekening 4205157 t.n.v. Stichting Wandelnet).

Meld u hier aan


We zouden u graag als donateur verwelkomen. Alvast bedankt voor uw steun!

Steun ons