Utrechtse Heuvelrug

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. dickcos

  Prachtige wandeling, maar neem de beschrijving en pdf file mee. Nog beter is de GPS want de bewegwijzering is zeer matig. Vanaf het station helemaal niets gezien en ook tijdens de route de GPS nodig gehad.

  De rododendron bloeide geweldig en dat maakt de route extra mooi.

 2. Huppel

  Tja, dit heb ik ook bij reviews al ingetikt, maar hier kan het natuuriljk ook:
  NSwandeling Utrechtse Heuvelrug, van Driebergen-Zeist naar Maarn:
  Een vennetje met heel veel turquoise waterjuffers, knalgroene kikkers en libellen (waaronder precies 1 turquoise keizerlibel, die het ven als territorium heeft). Verder bos, zand, heide met meikevers (veel dode of bijna dode, want 1 juni he) en natuurlijk vogels. Lila rododendrons, rose en wit vingerhoedskruid, decoratieve omgevallen bomen, genoeg schaduw en voldoende mooie bankjes op precies de goede plekken,
  Na afloop in Maarn tien minuutjes doorlopen vanaf het vijfmeiplein, langs het spoor, tot je kunt oversteken, naar restaurant 't Vosje (restaurantvosje.nl) waar je kunt genieiten van heerlijk eten dat er ook nog eens fantastisch mooi uit ziet (aanrader: de vegetarische verrassing en de chocoladetaart) en waarvandaan je, na het eten, als je het even vraagt, met de auto weer terug naar het station wordt gebracht!

 3. jacco50

  Halverwege terug vanuit Austerlitz op zondag met de bus, gaat niet lukken. Bus 81 rijdt niet op zon en feestdagen. Dus dan toch doorlopen ;)

 4. Lennie

  Vandaag de NS wandeling van Driebergen - Zeist tot Maarn gelopen, de Utrechtse Heuvelrug. Door de nevel leek het wel Avalon. Het was stil en erg mooi.
  Goede bewegwijzering, door de vele regenval van de afgelopen tijd waren de paden af en toe als modderplassen, hoge schoenen is dan geen luxe.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons