Vechtdal (2-daagse)

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
3reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Laura van Rossum du Chattel

  Erg genoten van deze prachtige tweedaagse.
  Een paar punten:
  - jammer dat er geen markering vanaf het station Marienberg is.
  - wij misten bij dag 2 een verwijzing naar de Uitkijktoren Vechtdal bij Dalfsen. Een heel mooie uitkijktoren gebouwd in 2013; 21 meter hoog. schitterend uitzicht over de Vecht.
  - Bij het ommetje bij Vilsteren is het misschien leuk iets meer aandacht te geven aan de "koepel". Je kan hier fantastisch uit de wind zitten en ook hier een schitterend uitzicht.

  Verder alleen maar complimenten en dank voor de wandeling.

 2. Wandelnet

  Ommen is Wandelgemeente van het jaar 2013 geworden. Geniet ook van deze mooie omgeving tijdens de NS-wandelroute Vechtdal dag 1 en dag 2

 3. amwwojcik

  Goede wijn behoeft geen krans, dus over deze schitterende wandeling in de mooiste provincie van Nederland hoeft niet veel meer gezegd/geschreven te worden.

  In de routeschrijving staan twee overnachtingsmogelijkheden aangegeven, die ons minder aanspraken (de ligging aan een grote weg vonden we niet aansluiten op de groene beleving van het Overijsselse landschap). Daarom zochten we naar iets groeners in de buurt en vonden zo de B&B De Vierjaargetijden. Hoewel ook hiervoor het eerder aangehaalde spreekwoord geldt, kan ik het toch niet laten dit adres aan te bevelen: Temidden van veel groen is deze B&B (wandelaars zijn hun doelgroep) gelegen aan de rand van een bosrijke omgeving, met een schitterend vergezicht op "Het Onderland" en het stroomgebied van de "Beneden Regge". Zowel 's ochtends tijdens het ontbijt als 's avonds, heerlijk zittend op hun terras, gaf dit uitzicht en de stilte om ons heen, ons het gevoel van volledige vrijheid. Ze hebben een gasten-keukentje waar ieder 's avonds zelf een pot koffie of thee kan zetten (in de prijs inbegrepen), of kan kiezen uit vele overige drankjes (waarvoor ze lage kantineprijzen hanteren). Het ontbijt is echt geweldig (lekker, veelzijdig en uitgebreid) en de mogelijkheid om zelf een lunchpakket bij elkaar te smeren inclusief een pakje drinken (ook in de prijs inbegrepen) is zeer praktisch. Hun ruime badkamer met bad en douche is van alles (van handdoek t/m shampoos) voorzien. En dat alles voor de totaalprijs van € 60 per nacht voor een twee-persoonskamer.

  Arjan

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons