Verhalenkaravaan Hof van Delfland

21 oktober 2015

Hof van DelflandHet wandelroutenetwerk Hof van Delfland voert je langs de mooiste plekken tussen Rotterdam, Den Haag en Hoek van Holland. Je wandelt langs vele kilometers aan verhalen in de dop. Deel je verhaal en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw wandelroutenetwerk

Eind september is het nieuwe wandelroutenetwerk Hof van Delfland feestelijk geopend. Het biedt maar liefst 900 kilometer aan wandelplezier. Loop met de knooppunten dwars door Den Haag, Delft of Zoetermeer. Of stippel een mooie route uit door de rijke natuur van het gebied; loop langs de zee, vlietlanden, plassen, droogmakerijen, parken of graslanden.

Verhalenwedstrijd

Om de opening van het netwerk te vieren is er nu een verhalenwedstrijd. Want verhalen maken een plek extra bijzonder! Heb je iets moois, bijzonders of grappigs meegemaakt ergens in dit gebied? Vlakbij huis, of juist wat verder weg? Of ken je een mooi verhaal over de historie van een bepaalde plek langs het wandelroutenetwerk? Deel je verhaal en maak kans op mooie prijzen!

Meedoen

Schrijf je verhaal op in maximaal 500 woorden en stuur het voor 30 november in via het formulier dat je vindt op Verhalenkaravaan. Een vakkundige jury kiest in januari 2016 de winnaars.

Het routenetwerk Hof van Delfland is opgenomen in de digitale routeplanner Zuid-Holland. De planner is ontwikkeld i.s.m. Wandelnet, de provincie Zuid-Holland en diverse regio's.

Steun ons