Vernieuwingen op wandelnet.nl

Wellicht is het u opgevallen dat sommige onderdelen van wandelnet.nl de afgelopen tijd in een nieuw jasje zijn gestoken. Een website is nooit af en ook wij werken continue om het gebruikersgemak te verbeteren. Soms zit dat in kleine technische dingen, andere keren in een nieuwe functionaliteit of betere vormgeving.

 

Uw persoonlijke startpagina

Als u bent ingelogd op wandelnet komt u terecht op uw persoonlijke startpagina. Uw startpagina biedt toegang tot uw logboek, favoriete routes, uw accountgegevens en uw profielpagina. Deze startpagina en de pagina's om uw gegevens in te vullen zijn iets overzichtelijker gemaakt. De startpagina is de toegang tot uw "Mijn Wandelnet' omgeving en te herkennen aan de blauwe kleur, Via het kleine blauwe menu rechtbovenin kunt u waar u ook bent binnen de website altijd snel terugkeren naar uw persoonlijke startpagina of uw profielinstellingen.

startpaginaNieuw is ook dat u uw logboek op uw profielpagina kunt zetten en uw profiel kunt delen, via de mail of bijvoorbeeld Facebook. En heeft u al uw wandelgegevens ingevuld via uw profielinstellingen? U kunt hier ook een persoonlijke omschrijving toevoegen welke dan getoond wordt op uw profiel. U bepaalt via uw profiel zelf wat er op uw profiel mag worden getoond, of u een wandelmaatje zoekt en of mensen via een contactformulier op de website contact kunnen opnemen (uw e-mailadres is hierbij niet zichtbaar).

Wandellogboek bijhouden?

Het logboek op wandelnet.nl laat je alle ervaringen vastleggen én delen met geïnteresseerden. Nu nog makkelijker dan voorheen. Of het nu gaat om een route op de website of een hele eigen route, je voegt ze eenvoudig met je belevenissen en (desgewenst) datum toe aan het digitale logboek. Alle wandelingen worden getoond in een overzicht met grafiek. Voorheen was deze grafiek niet zo overzichtelijk, maar nu zijn er diverse filteropties, waardoor het bijvoorbeeld ook mogelijk wordt alleen alle etappes van het Zuiderzeepad weer te geven.


logboek

Trots op de gelopen wandelingen of mooie dingen meegemaakt onderweg? Maak het logboek dan zichtbaar op je persoonlijke profielpagina en deel het desgewenst via de mail of bijvoorbeeld Facebook.

Klein gemak

homepage linkenSoms zit gemak in kleine dingen. De opsomming op de homepage is nu een rechtstreekse doorlink naar de achterliggende pagina, bijvoorbeeld met alle NS-wandeltochten. Het is nu niet meer nodig eerst naar het themaoverzicht te gaan.

Steun ons