Vierdaagsethriller De dood of de Gladiolen

10 mei 2016

Dood of de Gladiolen Rudy DekTer gelegenheid van de 100ste Vierdaagse is bij QV Uitgeverij een vernieuwde uitgave verschenen van de eerste Vierdaagsethriller “De dood of de gladiolen” van Rudy Dek. De oorspronkelijke uitgave is nu aangevuld met mooie anekdotes van Vierdaagselopers.

anekdotes

De eerste druk van “De dood of de gladiolen” was al enige tijd niet meer verkrijgbaar. De 100ste Vierdaagse was dan ook een mooie aanleiding voor de herdruk van de thriller. Schrijver Rudy Dek verzamelde voor de nieuwe uitgave anekdotes van Vierdaagsewandelaars en voegde ze toe aan het begin van de hoofdstukken. Op de nieuwe cover staat de “Nijmegen Gladiola”, de speciaal door hoofdsponspor HiTec voor de 100ste Vierdaagse ontworpen wandelschoen.

nieuwe thriller

“De Dood of de gladiolen” is verkrijgbaar in de boekhandel en via de webwinkel van QV Uitgeverij. Eind mei verschijnt van Rudy Dek “Oorlogspad”, zijn negende thriller die zich rond de Vierdaagse afspeelt.

Eerder verschenen van Rudy Dek: Voor mijn beste wandelmaatje, Bloed door lopen, 4 dagen pijn, De Goudenkruisdragers, Dood van een marsleider, Het verdriet van de Vierdaagse en De Vrijdagmoorden.

 

Foto: cover Dood of de gladiolen

Steun ons