Vrijwilliger 'voetgangers en urban planning' gezocht!

29 april 2016

Kort geleden heb ik alle beleidsvrijwilligers van Wandelnet uitgenodigd bij ons op kantoor. Zo'n 15 'man' (ja, we missen nog wat vrouwelijke denkkracht) met heel uiteenlopende achtergronden. Maar we constateerden dat we nog mensen missen. Heb jij toevallig het perfecte profiel of weet je iemand?

beleidsvrijwilliger voetgangers/urban planning

Steeds meer 'beweegt' Wandelnet zich ook in het domein van de voetgangers. Wandelen in de stad voor je plezier wordt steeds ingewikkelder. Maar denk ook aan lopen in de stad, van en naar school, op weg naar het station, winkelend in het centrum, et cetera. De voetganger als volwaardige verkeersdeelnemer, maar dan ook met de juiste inrichting van de stad; ruimte voor lopen!

Om deze belangen te behartigen zoeken we een beleidsvrijwilliger urban planning/voetganger.

thema's

Als je belangstelling hebt, dan zul je terecht komen in een vrijwilligersteam met ware 'professionals'. De meeste mensen hebben hun sporen wel verdiend, acteren nog heel actief in een relatienetwerk, maar zijn niet meer actief op de arbeidsmarkt. We hebben onder andere experts op het terrein van de Omgevingswet, sport en gezondheid, infrastructuur, spoorwegovergangen, natuur en landschap, wegen- en verkeerswetgeving. Maar ook een beleidsvrijwilliger lobby en beleidsbeïnvloeding en een tekstschrijver.

wat verwachten we

We verwachten dat je met een frisse blik kijkt naar de voetganger in de stad en dat je de belangen van die voetganger actief wilt behartigen. Bijvoorbeeld door Wandelnet te vertegenwoordigen bij bijeenkomsten en inhoudelijke bijdragen te leveren aan discussies over lopen in de mobiliteitsketen. Dan is het handig als je op dat terrein ervaring hebt, kennis meebrengt en bij voorkeur ook een actief netwerk. We zoeken een positief ingesteld iemand die vooral gericht is op kansen en gemakkelijk kan communiceren.

reageer

Als je belangstelling hebt, of iemand kent waarvan deze functie op het lijf geschreven is, laat het me dan voor 15 mei weten! Kijk op onze vacaturepagina.

Ankie

Reacties op deze blog:

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.

Er zijn nog geen forumberichten over dit onderwerp.

Steun ons