Vrijwilligers in Limburg en Zeeland gezocht

19 september 2012

vacature WandelnetNieuwe autowegen, onaantrekkelijke industrieterreinen, het verdwijnen van overwegen of paden die aan de openbaarheid worden onttrokken. Opeens verdwijnen mooie en aantrekkelijke wandelverbindingen om je ommetje te kunnen maken. Wandelnet komt op voor de belangen voor wandelaars.

Woon je in Limburg of Zeeland en gaat het belang van wandelen je aan het hart? Vind je het leuk om in professionele netwerken te opereren en herken je snel kansen?

Wandelnet zoekt een belangenbehartiger die weet wat er in zijn of haar provincie speelt. Als vrijwilliger signaleer je kansen en knelpunten en ben je de schakel tussen landelijk beleid en lokale praktijk. Je onderhoudt contacten met overheden, levert een bijdrage aan beleidsplannen en denkt proactief mee met belangrijke spelers in ‘wandelland’. Soms is dat een waterschap, een andere keer een boer die zijn land afsluit of een programmadirectie van Rijkswaterstaat.

Je wordt één van de twaalf (in iedere provincie één) en trekt samen op met het professionele team in Amersfoort. Affiniteit met wandelen is een voorwaarde, gevoel voor politieke verhoudingen een pré.

Bekijk hier het functieprofiel en reageer vóór 10 oktober.

Steun ons