Vrijwilligers Wandelnet vertellen

3 maart 2017

belangenbehartiger Dick LuijendijkWandelnet kent meer dan 700 vrijwilligers: markeerders, belangenbehartigers en beursmedewerkers. In de Vrijwilligersnieuwsbrief ontmoeten ze elkaar. Geniet mee van de mooiste berichten.

Paden en belangen

De derde Vrijwilligersnieuwsbrief van Wandelnet is uit. Johan Vellinga en Broer Adema vertellen over het nieuwe Elfstedenpad en Henrie van Zoggel ontmoet Fred Triep, één van de controleurs van het Groot-Frieslandpad. In Flevoland knokte Dick Luijendijk het afgelopen jaar met succes voor het Pionierspad en Marcel van de Venne vertelt over zijn ervaringen in de stand van Wandelnet op de Fiets en Wandelbeurs.Klik op hun naam en lees hun hele verhaal.

Binnen- en buitenwerk

Vrijwilligers van Wandelnet zijn actief op allerlei terreinen. De meeste doen het bekende 'buitenwerk': routes onderhouden en nieuwe mogelijkheden verkennen. Maar er zijn ook vrijwilligers voor het vele “binnenwerk”: besturen, op een beurs staan of het behartigen van wandelbelangen in de landelijke of provinciale politiek. Nieuwsgierig naar de vrijwilligervacatures? Bekijk de vacaturepagina.

 

Foto: Dick Luijendijk, belangenbehartiger in Flevoland

Steun ons