Vrijwilligersdag 2017

Logo Wandelnet-KWBNBeste vrijwilliger,

Op zaterdag 21 januari 2017 is het zover! De eerste gezamenlijke Vrijwilligersdag van Wandelnet en Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). We nodigen je van harte uit om deze dag met ons mee te beleven. Op een bijzondere locatie bieden we je een inspirerend programma met volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, raakvlakken te ontdekken en ervaringen uit te wisselen. Zorg dat je erbij bent!


Datum:         zaterdag 21 januari 2017
Tijd:             10.00 – 16.30 uur
Locatie:        De Rijtuigenloods in Amersfoort

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Jerre Maas gebruiken we het eerste uur om elkaar nader te leren kennen en uit te leggen wat de samenwerking tussen Wandelnet & KWBN inhoudt.
Daarna kun je meedoen aan twee van dertien inspirerende workshops. Van tips en tricks voor een politieke lobby tot wandelen op blote voeten, van het ontwikkelen van wandelroutes tot fotograferen met je smartphone en van storytelling tot mindful wandelen. We hebben voor ieder wat wils en zorgen ondertussen ook nog goed voor de inwendige mens.

Het programma van de dag:

10.00 uur      Ontvangst met koffie en thee

10.30 uur      Opening door dagvoorzitter Jerre Maas

11.20 uur      Pauze

11.45 uur      Workshopronde 1

12.45 uur      Lunch

14.00 uur      Workshopronde 2

15.00 uur      Afsluiting van de dag

15.30 uur      Borrel

Deze dag mag je niet missen, dus vul voor 9 januari 2017 het aanmeldformulier in. Op het formulier kun je drie verschillende workshopvoorkeuren aangeven, waar we zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Kijk hiernaast voor het overzicht van alle workshops en de routebeschrijving naar de Rijtuigenloods.

Tot ziens op de Vrijwilligersdag!

Team Wandelnet & Team KWBN

Steun ons