Vrijwilligersdag Wandelnet

8 oktober 2018

Vrijwilligersdag WandelnetSchip ahoi! Op zaterdag 6 oktober waren 150 vrijwilligers van Wandelnet te gast bij Batavialand in Lelystad voor de jaarlijkse vrijwilligersdag. Elk jaar organiseren we deze dag om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. En dat lukte dit jaar ook letterlijk; het was een stralende dag.

Het programma begon met een welkomstwoord van gedeputeerde Michiel Rijsberman van provinicie Flevoland en van Toon Naber, voorzitter van Wandelnet. Daarna verzorgde het bedrijf SAMR een workshop over leefstijlen van wandelaars: welke type wandelaars zijn er en welke kenmerken hebben ze?

's Middags mochten de vrijwilligers aan boord van de replica van het VOC-schip Batavia waar de gidsen van Batavialand de vrijwilligers een uitgebreide en levendige rondleiding gaven. Natuurlijk waren er ook vrijwilligers die de voorkeur gaven aan een wandeling. Gelijk hadden ze, wat een mooie omgeving heeft Lelystad! Onder het genot van een drankje werden na afloop enthousiast de ervaringen uitgewisseld.

We kunnen terugkijken op een perfecte dag.

Klik op de foto voor een vergroting

Steun ons