Vrouwen Lopen Voor Vrouwen

14 mei 2015

vrouwen lopen voor vrouwenOp 30 mei en 13 juni vindt de vierde editie van de sponsorloop Vrouwen lopen voor Vrouwen plaats. Op verschillende locaties in Zeeland, Drenthe, Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland trekken vrouwen de wandelschoenen aan om te lopen voor de opvang van vrouwen en kinderen in nood.

Dit jaar zijn er vijf “Vrouwen lopen voor Vrouwen” wandeltochten. Op 30 mei bijten de vrouwen op Schouwen-Duiveland het spits af met hun wandeltocht. Daarna volgen op zaterdag 13 juni wandeltochten in de omgeving van Genderen, Dordrecht, Veenendaal en Zeegse. Wandel één van de dagen mee en sta zo samen op voor vrouwen en kinderen in nood.

Iedere vrouw is van harte welkom om mee te wandelen; je kunt individueel of als team deelnemen. Op elke locatie is het mogelijk om te kiezen tussen een route van 10 of van 20 km. Na afloop van de tocht kun je genieten van een welverdiende high tea. De deelneemster van Vrouwen lopen voor Vrouwen halen sponsorgeld op en dragen zo met hun sportieve prestatie bij aan opvangplaatsen voor kwetsbare vrouwen en hun kinderen bij Stichting De Hoop en Terwille.

De Hoop vangt vrouwen op die, bijvoorbeeld door verslaving, in hun thuissituatie zijn vastgelopen. Bij De Hoop kunnen zij onder deskundige begeleiding bouwen aan hun herstel. Vrouwen kunnen hun kinderen mee laten opvangen, zodat moeder en kind niet van elkaar gescheiden worden. Terwille heeft projecten voor de opvang van vrouwen die uit de prostitutie willen stappen en voor slachtoffers van loverboys.

Voor meer informatie of inschrijven ga je naar vrouwenlopenvoorvrouwen.

 

Foto: Deelneemsters in 2014 aan Vrouwen lopen voor Vrouwen in Dordrecht.

Steun ons