Vughtse Lunetten

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
6reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Fredje39

  Mooie wandeling. Maar geen bankje onderweg om even te rusten of te lunchen. Kan zo mooi zijn aan de Dommel, het kanaal of gracht van de verschillende verdedigingswerken.
  Wel hebben we koffie gedronken bij de Stroopsoldaat en dat was prima.

 2. Yrrah

  Mooie wandeling met veel groen om je heen. Het eerste deel langs het verdedigingswerk bij de Dommel biedt fraaie vergezichten. Na passeren Fort Isabella een besloten karakter door de lunetten, wat ik niet verwacht had. Wel prima te lopen route. Jammer is dat in het oefenterrein van defensie veel loslopende honden voorkomen, kennelijk een populair uitlaatgebied voor Vughtenaren, hetgeen nadrukkelijk niet is toegestaan. (wel aangelijnd toegestaan) Het laatste deel voert je door een rustige wijk naar het station Vught waar 2x per uur een sprinter langskomt voor de thuisreis.

 3. Wandelnet

  Tot en met september is het museum Nationaal Monument Kamp Vught 7 dagen per week open en in de vakantie zijn er dagelijks rondleidingen voor individuele bezoekers om 14.00 uur.

 4. Wandelnet

  Nationaal Monument Kamp Vught organiseert elk jaar een activiteit rond de val van de enclave Srebrenica, nu 18 jaar geleden. Metershoge portretten van de 'Vrouwen van Srebrenica' zijn in de ontvangsthal te bekijken. Op donderdag 11 juli wordt doorlopend een korte film over het fotoproject vertoond.

 5. Wandelnet

  Tijdens de zomervakantie zijn er extra rondleidingen in Nationaal Monument Kamp Vught, zie www.nmkampvught.nl

 6. Wandelnet

  Het herinneringscentrum Nationaal Monument Kamp Vught is gesloten op 25 en 31 december. In januari is het centrum dicht op 1 en van 10 t/m 31 januari.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons