Waar vind ik ze?

Waar vind ik ze?

Wandelportal

In onze portal kunt u de NS-wandeltochten op kaart bekijken. Op de pagina van iedere NS-wandeltocht vindt u een link waar u de betreffende route en het kaartje kunt downloaden en vervolgens uitprinten. Zoekt u een bepaalde route? Kijk dan bij de routezoeker. Vervolgens kunt u kaart en summiere routebeschrijving van de zelf geplande route uitprinten. Als u zich registreert kunt u in uw logboek bijhouden welke routes u hebt gelopen naar registratie en met de fitplanner uitrekenen hoeveel calorieën u daarbij hebt verbruikt.

  • Webwinkel

Per 1 april 2012 verschijnen de routes niet meer in routeboekjes. In de webwinkel is, zolang de voorraad strekt, nog een aantal NS-wandeltochten verkrijgbaar. U kunt de routes gratis downloaden via wandelportal toevoegen

  • Eropuit

Alle huidige 46 NS-wandeltochten (38 dagwandelingen + 8 tweedaagse) zijn gepubliceerd op Eropuit.

Vul bij ‘Zoek opnieuw’ het woord ‘NS-wandeltocht’ in of direct de naam van de route. Per route vindt u een korte beschrijving, praktische informatie en de gratis te downloaden bestanden zoals routebeschrijving en kaartje(s), maar ook een overzichtskaartje van de stations waar NS-wandeltochten beginnen.

Ook kunt u bij de betreffende NS-wandeltocht ervaringen lezen van wandelaars die de route gelopen hebben of uw eigen ervaring met anderen delen. Sinds 1 april 2012 verschijnen de routes niet meer in routeboekjes. Zolang de voorraad sterkt zijn routeboekjes nog verkrijgbaar op het bij praktische informatie genoemde station.  

Steun ons