Wad- en Wierdenpad

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. rouwmaat

  In de lopende zaken nr 61 van december staat het volgende: "Komend voorjaar verschijnt de nieuwe gids Kustpad deel 3): Friesland & Groningen. Begin 2014 volgen de delen 1 (Zeeland) en 2 (Holland)"

 2. Rosemarie64

  Ik kies op de site voor info over het wad en wierdenpad en zie bij etappes een traject van het friese kustpad, namelijk van Stavoren naar Workum. Zijn deze twee paden samengevoegd? Ik wil het friese kustpad gaan lopen in navolging van het Zuiderzeepad en daarna het wad en wierdenpad. Komt er een nieuw boekje voor elk pad afzonderlijk of wordt dit ook weer een samengevoegd pad?
  Tijdens het wandelen van het zuiderzeepad al vaak meegemaakt dat de markering anders liep dan de tekst in het boekje... maar ja, wat wil je wanneer de boekjes uit 2007 stammen....! Ik hoop dat er gauw duidelijkheid komt! Is het nu slim om het boekje te bestellen of even te wachten?
  Rosemarie

 3. marjang

  geachte Meneer W Oskam,
  Wij willen ook graag in mei het wad en wierdenpad lopen maar het nieuwe boekje komt pas in juni uit. Kunt/wilt u ons de digitale versie mailen?
  Bijvoorbaad dank,
  vangalenmarjan@gmail.com

 4. woskam

  OP 8 oktober 2012 begonnen in Lauwersoog en op 17 oktober aangekomen in Bad-Nieuweschans, waarna we het eerste stukje Noaberpad hebben gelopen tot Oudeschand.

 5. woskam

  Ik heb, omdat het boekje in herdruk is, het geleend en gedigitaliseerd, omdat ik het wilde gaan lopen in dit najaar. Ik moet nu nog 4 trajecten, van N46 naar Bad-Nieuweschans.

  Ik wil het eventueel wel mailen.

  Groeten.

 6. Michiel

  De gids blijkt inderdaad uitverkocht te zijn, ook bij all grote boekhandels en internetboekhandels in Nederland. Er is een herdruk in voorbereiding. Ik heb eind juli nog een exemplaar kunnen aanschaffen bij de Belgische zusterorganisatie Grote Routepaden in Antwerpen (www.groteroutepaden.be). Op de site van hun webshop is deze gids ook vandaag nog te bestellen. Succes

 7. jkvanwestenbrugge

  Is de gids LAW 5-5 uitverkocht?
  zo nee: waar kan ik die dan bestellen?
  zo ja: zeg dat dan - cq ik kan die melding niet vinden

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons