Wandel en fietsbeurs Belgie naar Gent

11 mei 2016

wandel en fietsbeurs BelgieDe Fiets- en Wandelbeurs België verhuist in 2017 voor haar zesde editie naar Gent. Onder de nieuwe naam Hicle Outdoor werkt de Fiets en Wandelbeurs samen met e-bike Challenge en Mount Expo.

Hicle Outdoor

Hicle Outdoor vindt plaats op 18 en 19 februari 2017. Het evenement biedt een enorm en gevarieerd aanbod aan fietsen, e-bikes, fiets- en wandelvakanties, outdoorproducten, routes, bestemmingen, informatiemarkten, lezingen en workshops.

e-bike Challenge

Het nieuwe e-bike Challenge richt zich op de iedereen die zich oriënteert op de aanschaf van een elektrische fiets. De Nederlandse editie van de Fiets en Wandelbeurs was afgelopen jaar al gekoppeld aan een dergelijk initiatief: e-bike Xperience. Bezoekers konden een breed gamma aan e-bikes en e-mountainbikes vergelijken en testen, elk op een eigen testparcours.

Mount Expo

Ook de tweede editie van Mount Expo wordt onderdeel van de Hicle Outdoor. Mount Expo wordt georganiseerd door de Vlaamse Klim en Bergsportfederatie en is een mix van infostands en lezingen op maat van klimmers en bergsporters.

grootste wandel- en fietsbeurs

De Fiets en Wandelbeurs in Nederland en België, samen goed voor 40.000 bezoekers, is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Het evenement biedt een compleet programma met arrangementen, informatiemarkten, outdoormateriaal en lezingen en workshops.

Steun ons