Wandel mee bij start Park Lingezegen te Voet

23 juni 2016

Park Lingezegente VoetWandelnet presenteert zondag 26 juni de achttien nieuwe wandelroutes van 'Park Lingezegen te Voet'. Kom naar de Dag van Park Lingezegen en wandel mee.

Verschillende routes

Wandelen is dit jaar het thema van de Dag van Park Lingezegen. Op die dag nemen we de wandelroutes van "Park Lingezegen te Voet" officieel in gebruik. Dit nieuwste Stad-te-Voet project® bestaat uit achttien mooie routes, in lengte variërend van 3 tot 17 kilometer. Kom zondag wandelen en loop om 13.00 uur mee naar De Poel: een speelplek met waterpoel in dit nieuwe landschapspark.

Gemarkeerd

De wandelroutes Park Lingezegen te Voet zijn in beide richtingen gemarkeerd met pijlen; elke route heeft een eigen kleur. De wandelroutes zijn ook onderling verbonden. Een verbindingslus is te herkennen aan een grijze pijl met zwarte rand. Zo maak je gemakkelijk nog langere wandelingen. De wandelroutes sluiten altijd aan op trein, tram of bus.

Nieuw landschapspark

Park Lingezegen is een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur, cultuur en water. De totale oppervlakte van Park Lingezegen beslaat 1700 hectare, en is dus ongeveer zo groot als 3400 voetbalvelden! Een gebied met dijkjes, sloten, bijzondere vogels en planten, Galloways en Konikpaarden.

Nog meer Stad-te-Voet

Park Lingezegen te Voet is een Stad-te-Voet project®. Op deze website vind je ook de wandelroutes van Utrecht te Voet en Apeldoorn te Voet.

Steun ons