Wandelconferentie Utrecht

13 november 2012

Op 13 november vindt in Utrecht een wandelconferentie plaats over 'Wandelen in Utrecht; van ommetje tot LAW'. Op uitnodiging van de Provincie Utrecht en de provinciale wandelcoordinator komen vertegenwoordigers van gemeenten, de provincie, waterschappen, ondernemers, beheerders, programmabureau’s en belangenorganisaties samen. Centraal thema is: 'samen aan de slag; prioriteren en realiseren'.

blik op de toekomst

In de provincie Utrecht is veel geïnvesteerd in wandelroutes, wandelpaden en wandelroutenetwerken. Met een blik op de toekomst liggen de volgende vraagstukken voor: hoe kan vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd, hoe realiseer je samenhang tussen verschillende routes tot een netwerk, wat is de beste weg in de (digitale) informatievoorziening naar de wandelaar en hoe organiseer je het beheer en onderhoud op een duurzame manier?

wandelcommunity

Joep Naber geeft namens Wandelnet inzicht in de kansen die de landelijke wandelportal biedt. Een platform waar losse routes en netwerken uit de provincie door middel van een routeplanner en een routeviewer downloadbaar zijn voor de wandelaar. Bovendien wordt de 'wandel-community' steeds sterker. Onderling worden ervaringen, foto's, tips en reviews gedeeld.

Steun ons