Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

5 december 2018

wandelgids ArnhemVerbaas je samen met de routemakers Rob Wolfs en Bart van der Mark over de variatie die Arnhem buiten haar binnenstad biedt. Beklim de Geitenbult, wandel door de parken, eet een frietje bij de Saks, rijd in een trolleybus en ervaar de historie van deze stad in de oksel van de Rijn en de IJssel.

Thematische wandelroutes

In de wandelgids staan negen fraaie wandelingen met een lengte tussen de 8 en 16 kilometer. Elke wandelroute heeft een eigen thema; van landgoederen tot vinexwijk. Series kijkpunten worden aaneengeregen tot mooi routes in en rond de stad; geen lange boswegen of akkerpaden maar ‘urban walking’ op haar best.

Uitspanningen onderweg

De negen gedetailleerde routebeschrijvingen en routekaartjes worden gecombineerd met veel informatie over alles wat je onderweg tegenkomt en ziet. Het start- en eindpunt is altijd goed bereikbaar, vaak is er een uitspanning voor koffie bij de start en een biertje achteraf. Negen mooie ontdekkingstochten voor de toerist en feest van herkenning voor de Arnhemmer. Geïllustreerd met mooi foto’s.

Korting

Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem verschijnt 14 december. Wie de wandelgids nu al bestelt bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig betaalt slechts € 10,-.

 

Foto: cover 'Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem' (Gegarandeerd Onregelmatig)

Steun ons