Wandelen met Vrienden op de Fiets

Wandelen met Vrienden op de Fiets goed voor ons en goed voor het milieu

Vertrouwd 
Een warm onthaal, een gespreid bed en een stevig ontbijt. Na een mooie wandel- of fietstocht in de gezonde buitenlucht is dat precies waar u behoefte aan heeft. Dankzij Stichting Vrienden op de Fiets hoeft u daarvoor niet eerst naar huis. De stichting heeft namelijk een netwerk van overnachtingsadressen voor sportievelingen die meerdaagse tochten maken. Deze adressen liggen vaak langs fraaie fiets- en wandelroutes in Nederland. U kunt op pad door het hele land. En vervolgens bij mensen thuis overnachten en ontbijten tegen een voordelig tarief.

Verschillend
De overnachtingsadressen zijn van particulieren die één of meerdere slaapplaatsen aanbieden. Het zijn dus geen bed & breakfasts of hotels. Gastadressen van Vrienden op de Fiets lopen heel erg uiteen. Van logeren bij een gepensioneerd stel tot een jong gezin. En van een overnachting in een luxe herenhuis in de stad tot een boerenschuur op het platteland. Elk gastadres heeft zijn eigen verhaal.

Verrassend 
De verscheidenheid van de gastadressen, de verrassing waar u terecht komt en de ontmoeting met allerlei verschillende mensen. Samen vormen ze de charme van logeren bij Vrienden op de Fiets. Wilt u ook logeren bij één van deze bijzondere overnachtingsadressen? Word dan Vriend. Voor € 8,- per kalenderjaar kunt u zich aansluiten bij Stichting Vrienden op de Fiets (€ 10 voor Vrienden die in het buitenland wonen). U ontvangt dan jaarlijks een boekje met alle gastadressen in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn dat er bijna zesduizend.

Postbus 1024, 2340 BA Oegstgeest
Telefoon: (088) 123 89 99
e-mail: administratie@vriendenopdefiets.nl
Website: www.vriendenopdefiets.nl

Steun ons