Wandelend werkbezoek Kamerlid Norbert Klein

28 augustus 2014

Norbert KleinOp donderdag 28 augustus bracht Kamerlid Norbert Klein (Fractie 50PLUS/Klein) een bezoek aan Wandelnet. Hij was benieuwd hoe wandelroutes tot stand komen en tegen welke problemen we aanlopen.

Collega Ankie van Dijk, en vrijwilligers Jan Herman Meijer en Bert Boetes gaven Norbert Klein op het kantoor van Wandelnet een uitgebreide toelichting op het werk dat de medewerkers van Wandelnet samen met 600 vrijwilligers doen.

Natuurlijk ging het gezelschap ook een stukje wandelen, in de buurt van Kasteel Stoutenburg op het Marskramerpad. Voor Norbert werden hierdoor een groot aantal infrastructurele aspecten van wandelroutes zichtbaar.

Norbert Klein: “Het is duidelijk dat er meer bij komt kijken dan de aanleg van een voetpad. Veiligheid is een belangrijk thema, maar ook toegankelijkheid. Bijvoorbeeld bij de aanleg van wegen moet meer rekening gehouden worden met bestaande voetpaden. Goede oplossingen om verkeersconflicten te vermijden zijn voorhanden.” De fractie 50PLUS/Klein gaat er mee aan de slag.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Norbert Klein, Ankie van Dijk en vrijwilliger Bert Boetes

Steun ons