Wandelexpo tijdens Egmond Wandel Marathon

25 januari 2013

Dit weekend komen ruim 15.500 wandelaars naar Egmond aan Zee voor de 10e editie van de PWN Egmond Wandel Marathon. Naast grote belangstelling uit Nederland zullen ook Duitse, Belgische en Zwitserse wandelaars aan de start van dit winterse wandelevenement verschijnen.

De prachtige routes voeren de deelnemers langs de Noordzeekust en door het Noordhollands Duinreservaat en ook kunnen zij een bezoek brengen aan de jaarlijkse Wandel Expo in Sporthal De Watertoren. In samenwerking met Kompas Outdoor World wordt hier een groot aanbod van wandel- en nordic walking-artikelen gepresenteerd.

De Wandel Expo begint op 26 en 27 januari om 8.00 uur, als de wandelaars van start gaan, en duurt tot 17.00 uur. Deskundige standhouders vertellen over de nieuwste ontwikkelingen en bieden aantrekkelijke kortingen op wandelkleding en schoenen. De toegang tot de Wandel Expo is gratis.

Presentatie ‘Vier seizoenen boswachter’ in Hotel Zuiderduin
Zaterdag 26 januari wordt in het kader van de PWN Egmond Wandel Marathon in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee een presentatie gehouden door een boswachter onderde titel ‘Vier seizoenen boswachter’. De zaal gaat open om 19.30 uur en er staat koffie of thee voor je klaar. De presentatie begint om 19.45 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Kom op tijd want vol is vol.

Voor meer informatie: www.pwnegmondwandelmarathon.nl

Steun ons