Wandelgids Amsterdam

28 november 2016

wandelgids amsterdamGerard Goudriaan laat je Amsterdam zien zoals je de stad nog niet eerder hebt gezien.  In acht thematische wandelingen, langs heden en verleden.

Langs monumenten en hofjes

Routemaker Gerard Goudriaan kent Amsterdam goed. Hij neemt je dan ook mee op acht thematische wandelingen door zijn stad. Loop met hem mee, langs de monumenten uit de Gouden Eeuw, ontdek het trendy stadsdeel Noord of wandel door de prachtige hofjes van de Jordaan. Wandelroutes met gedegen achtergrondinformatie, het merendeel zo'n zeven tot negen kilometer lang. “Maar onderschat de lengte van de tochten niet” zegt Goudriaan in zijn voorwoord, “de grote hoeveelheid afleiding onderweg kan tijd en tempo kosten”. Met de wandelgids kom je dan ook gegarandeerd langs aantrekkelijke horeca.  

Stadsgids

Gerard Goudriaan is een ervaren stadsgids. Behalve Amsterdam kent hij ook Berlijn en Parijs op zijn duimpje. Wandelen vindt hij de ideale manier om een grote stad goed te leren kennen. Tijdens zijn wandelingen let hij op architectuur, erfgoed en stadsontwikkeling.

De wandelgids “Amsterdam in acht thematische wandelingen” verschijnt op 29 december bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

 

 

Foto: wandelgids Amsterdam (Gegarandeerd Onregelmatig)

Steun ons