Wandelgids buiten binnenstad Eindhoven

4 februari 2016

wandelgids eindhoven"Wandelen buiten de binnenstad van Eindhoven” is de zesde gids in de serie Urban Walking van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. De wandelgids verschijnt 19 februari.

Eindhoven een saaie en lelijke stad? Vergeet het maar. In "Wandelen buiten de binnenstad van Eindhoven" laat omgevingshistoricus Kees Volkers je in acht stevige wandelingen kennismaken met een ander en verrassend Eindhoven. Een stad waar veel is te zien en te ontdekken: bijzonder industrieel erfgoed, 20e eeuwse beschermde stadsgezichten, oude dorpskern en fraaie parken.

Alle acht wandelingen beginnen bij het station en waaieren uit naar het buitengebied. Je wandelt tussen de 10 en 25 km; er zijn zes luswandelingen en twee lijnwandelingen. Van elke wandeling is er een duidelijke routebeschrijving, een goed routekaartje en leuke achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden die je onderweg passeert. Liep je ooit in Eindhoven al eens door het Drentse Dorp, langs de Oostenrijkse huizen en de Joodse begraafplaats?

Eerder verschenen bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig in de serie “Urban Walking”  wandelgidsen over Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden.

Steun ons