Wandelgids De mooiste landgoedwandelingen

29 mei 2017

wandelgids mooiste landgoederen sallandTwaalf wandelingen rond de havezaten en buitenplaatsen in het mooie Salland. Door parken en imposante beukenlanen, langs hagen en mooie waterpartijen.

Salland

Salland, de streek tussen IJssel, Vecht en Regge is een ware lappendeken van landgoederen. Het is een heerlijk wandelparadijs met havezaten en buitenplaatsen in een prachtig coulisselandschap. In de vele Engelse landschapsparken staan genoeg bankjes of zelfs theekoepeltjes voor een aangename pauze tijdens je wandeling.

Landgoederen

De wandelgids bevat twaalf prachtige wandelroutes tussen Zwolle, Deventer en Nijverdal. Naast de routekaartjes en routebeschrijvingen is er in de gids veel achtergrondinformatie te lezen over de landgoederen die je passeert, aangevuld met interviews met landgoedeigenaren en –beheerders.

Landgoedwandelingen

De mooiste landgoedwandelingen verschijnt 3 juni. Tot die datum kan de gids voor € 10,00 besteld worden bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.De Mooiste landgoedwandelingen is de eerste uit een reeks. Het tweede deel zal volgend jaar verschijnen.

Marycke Janne Naber

Auteur Marycke Janne Naber debuteerde in 2015 met de wandelgids Twentse kruistochten, een jaar later gevolgd door de gids Romeinse Veldtochten.

 

Foto: cover wandelgids (Gegarandeerd Onregelmatig)

Steun ons