Wandelgids Lopen door landelijk Limburg

6 april 2016

wandelgids lopen door landelijk limburg

Weg van de drukte. Struinen door unieke uiterwaarden en wandelen langs stille vennen. Dat is wandelen door Noord- en Midden-Limburg.

In de nieuwe wandelgids “Lopen door Landelijk Limburg” neemt auteur Rob Wolfs je mee door het minder bekende Limburg. Met 18 prachtige routes laat hij je kennismaken met bijzonder gebieden in Noord- en Midden Limburg. Ontdek al wandelend eens het Swalmdal en het Leudal of loop door Nationaal Park de Maasduinen met haar unieke stuifzandruggen en prachtige vennen. 

Alle wandelingen zijn tussen de 12 en 22 km lang en gaan zoveel mogelijk over onverharde paden. Een zandpadgarantie op de route van negentig procent is geen uitzondering. Elk routekaartje is voorzien van een routebeschrijving en achtergrondinformatie. Van veel routes is het startpunt per trein bereikbaar. Waar zijn de wandelingen? Klijk op het overzicht.

Op vrijdag 8 april wordt "Lopen door landelijk Limburg" gepresenteerd met een mooie wandeling vanuit Bezoekerscentrum De Maasduinen in Well. De wandelgids is vanaf 8 april verkrijgbaar in de boekhandel en bij de uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

 

Foto: voorkant wandelgids "Lopen door landelijk Limburg"

Steun ons