Wandelgids Noord-Holland

16 maart 2017

Wandelgids Groene WisselsDe mooiste Groene Wissels van Noord-Holland, samen in een nieuwe wandelgids. Bestel hem nu en je betaalt slechts tien euro.

Twintig wandelingen

De Groene Wissels van Bart van der Schagt zijn een begrip voor veel wandelaars. De mooiste in Noord-Holland zijn nu door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig gebundeld in een gidsje. Twintig gevarieerde wandelingen, in alle delen van de provincie. Van hartje Amsterdam tot de Texelse stranden en van het fraaie Haarlem tot de bossen bij Hollandsche Rading. Groene Wissels zijn altijd rondwandelingen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en hebben een lengte van 10 tot 20 km.

Nu met korting

“Groene Wissels in Noord-Holland” verschijnt 23 maart bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. De gids is tot die tijd met korting te bestellen en kost dan slechts tien euro. De uitgever biedt bij de wandelgids een handige updateservice. Wie zich opgeeft wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen in de wandelroutes.

Routemaker Bart

Bart van der Schagt is een ervaren routemaker. Hij bedacht al meer dan zeshonderd wandelroutes: Groene Wissels, pannenkoekwandelingen en shoptochten. Tot nu toe waren die alleen te downloaden via de wandelzoekpagina.

 

Foto: cover van Groene Wissels Noord-Holland

Steun ons