Wandelgids Vorstelijk wandelen

28 mei 2016

wandelgids vorstelijk wandelenTwaalf mooie wandelingen door koninklijke steden, bossen en buitens. Al wandelend maak je kennis met de geschiedenis van de Oranjes.

Op 1 juni verschijnt de wandelgids "Vorstelijk wandelen". Auteurs Sietske de Vet en Ad Snelderwaard nemen je mee op mooie wandelingen langs historische plekken waar de voorouders van onze koning woonden en wandelden, van Den Haag tot het Friese Oranjewoud. Elke wandeling is verbonden met een specifieke Oranje: het landgoed De Horsten in Wassenaar met Koning Willem-Alexander, het stadje Buren met Anne van Egmont.

Vorstelijk Wandelen is een gids die volgens de uitgever Gegarandeerd Onregelmatig ook de meest verstokte Republikein niet koud zal laten! Als je de volgorde van de gids aanhoudt, wandel je steeds dieper de geschiedenis in; de laatste route in de wandelgids brengt je naar het Breda van de 15e eeuwse Engelbrecht I. Alle wandelingen, 8 tot 16 km lang, zijn voorzien van veel achtergrondinformatie en een duidelijk, kleurig routekaartje.

Sietske de Vet schreef eerder mee aan "De mooiste bergwandelingen van Nederland" en "De mooiste eilandwandelingen van Nederland". Ad Snelderwaard werkt eerder mee aan de wandelgids 'Wandelen over de Utrechtse Heuvelrug'.

 

Foto: cover van "Vorstelijk wandelen" (Gegarandeerd Onregelmatig)

Steun ons