Wandeling Bosrijk Alkmaar bij start wandelnetwerk Alkmaar en Laag Holland

12 februari 2016

start locatie wandelnetwerkOp 13 en 14 februari is de feestelijke opening van het wandelnetwerk in de regio Alkmaar, Laag Holland en Midden-Kennemerland. Op het programma nu ook de korte stadswandeling “Bosrijk Alkmaar”.

themawandeling

Het nieuwe wandelnetwerk in de regio Alkmaar, Laag Holland en Midden-Kennemerland opent op 13 en 14 februari met zeven bijzondere thematische wandelingen. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee wandelen. Het oorspronkelijke programma van de dag is iets gewijzigd. De openingswandeling “Bosrijk Alkmaar” vervangt de eerder aangekondigde wandelingen 'Regio Alkmaar ten voeten uit' en 'Waterrijk Waterland en Twiske'.

snack en drankje

Op alle startlocaties wordt het wandelnetwerk officieel geopend om 9.30 uur en direct aansluitend beginnen de wandelaars met hun wandeling. Deelnemers krijgen een gezonde snack voor onderweg en een coupon voor een gratis drankje bij een geselecteerd horecapunt aan het eind van de route.

Bosrijk Alkmaar

De nieuwe, korte stadswandeling “Bosrijk Alkmaar” is een mooie, groene stadswandeling van ruim vijf kilometer. De route gaat door de Oosterhout, Westerhout, de Bolwerken en de oudste droogmakerij van Nederland: de Achtermeer. En goed nieuws voor de hondenliefhebbers: op deze wandeling mogen honden mee. 

Wil je toch, maar dan op eigen gelegenheid, de route “Regio Alkmaar ten voeten uit” of “Waterrijk Waterland en Twiske”  lopen? Dat kan. De routebeschrijving vind je bij respectievelijk startpunt Oosterhout en startpunt Ilpendam van het wandelwerk in Noord-Holland.

aanmelden

Mee wandelen op 13 en 14 februari is gratis. Aanmelden via Wandelnetwerkwerk Noord-Holland is wel nodig. Daar vind je ook alle details van het hele feestprogramma.

Steun ons