Wandelnet aanwezig Fiets en Wandelbeurs

23 januari 2013

Méér outdoorartikelen, een gloednieuw Literair Café, outdoorfilms en Frankrijk als themaland. De 9e Fiets en Wandelbeurs, 9 en 10 februari 2013 in de Amsterdam RAI, belooft een bijzondere editie te worden met veel nieuwe elementen in het programma. Ook Wandelnet zal aanwezig zjin.

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Meer dan 400 exposanten bieden je informatie over o.a. wandelvakanties in binnen- en buitenland, wandelroutes, accessoires, kaarten en gidsen. Daarnaast is er een GPS-paviljoen en worden er (gratis) lezingen en workshops georganiseerd. Het themaland dit jaar is Frankrijk.

Ook Wandelnet is aanwezig. Je vindt ons van 10.00 tot 17.00 uur in hal 11 (standnummer 11.G.51) en in hal 10 bij het Pelgrimspaviljoen en ‘Wandelaars informeren wandelaars’.

In onze stand is dit jaar veel aandacht voor het nieuwe Streekpad WaddenWandelen, een unieke wandelroute waarin zes Waddeneilanden zijn opgenomen: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en het Duitse Borkum. Ook verloten we vier paar wandelschoenen. Verder verzorgt Wandelnet samen met Frank Westerman, bekend van het boek ‘De Graanrepubliek’ beide dagen een lezing: ‘Waddenwandelen - dijklopen door de 20e eeuw’.
Locatie: Expozaal 1, tijd: 13.00 uur.

Bekijk hiernaast de video van editie 2012. Voor meer informatie over de beurs, kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl
Steun ons