Wandelnet aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs

25 februari 2019

Fiets en Wandelbeurs WandelnetKomend weekend vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Fiets en Wandelbeurs plaats, dé beurs voor fiets- en wandelliefhebbers.

Ruim 500 exposanten geven op 1, 2 en 3 maart informatie over wandelvakanties, wandelroutes, accessoires, kaarten en gidsen. Daarnaast zijn er inspirerende lezingen over wandeltochten in binnen- en buitenland.

Stand Wandelnet

Ook Wandelnet is aanwezig. Je vindt onze stand direct bij de ingang van hal 3 (stand 3.B.20), bij ‘Wandelaars informeren wandelaars’ (stand 3.C.01) en op het Pelgrimsplein (stand 4.E.30). Een bezoek aan onze stand is de moeite waard; we hebben namelijk aantrekkelijke beursacties. De gids van de Wandelroute van het Jaar 2019, het Romeinse Limespad kost tijdens de beurs € 16,- (normale prijs € 19,45). Maar ook de gloednieuwe gids van het Waterliniepad bieden we met korting. Ook voor deze gids betaal je nu € 16,- (normale prijs € 19,45).

De standbemanning van Wandelnet helpt je graag. Naast vrijwilligers van Wandelnet zijn dit medewerkers van provincie Utrecht/Hollandse Waterlinie, Rover, werkgroepleden van het Romeinse Limespad en onze 'huisblogger' Wim Huijser.

Lezingen over Waterliniepad en Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

Daarnaast verzorgen we twee lezingen: 'Het Waterliniepad' (vrijdag 1 maart om 14.00 uur in zaal 2 en zaterdag 2 maart om 14.00 uur in zaal 3) en 'Wandelen door het landschap Noardlike Fryske Wâlden' (vrijdag 1 maart om 15.00 uur in zaal 2).

De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, kijk op www.fietsenwandelbeurs.nl
Steun ons