Wandelnet op Wandel Experience Dag bij Vrijbuiter Roden

27 oktober 2016

Wandelnet op Wandel Experience dag VrijbuiterWandelnet is zaterdag 29 oktober aanwezig op de Wandel.nl Experience Dag bij de Vrijbuiter in het Drentse Roden. Kom langs bij Jan Vellinga, hij vertelt je alles over het nieuwe Groot-Frieslandpad.

Groot-Frieslandpad

Wandelnet is aanwezig op de Wandel.nl Experience Dag bij Vrijbuiter in Roden. Ervaren wandelaar en routebouwer Johan Vellinga vertelt er je alles over de nieuwste doorgaande wandelroutes waaronder het prachtige Groot-Frieslandpad. Ga je die route lopen? Wandelnet geeft bezoekers van de dag een leuke korting op het gidsje.

Clinics

Op de Wandel.nl Experience Dag kun je veel informatie halen en ook zelf meedoen met leuke clinics. Wandel dus eens binnen en doe mee met een professioneel geleide wandeltraining, haal advies bij een podoloog of laat je voorlichten over je ideale wandeluitrusting.

Andere vestigingen

Ook in de andere vestigingen van de Vrijbuiter wordt er een Wandel.nl Experience Dag georganiseerd. Voor het programma van alle vestigingen op kijk je op Wandel Experience Dag Vrijbuiter.

Steun ons