Wandelnetwerk Venlo klaar

13 juli 2017

Tiendschuur in Steyl (Tiendschuur)Langs de Maas, de mooie Tiendschuur of het bijzondere Missiehuis. Het is heerlijk wandelen bij Venlo, Tegelen en Steyl over het 325 kilometer-tellende wandelnetwerk.

Aansluitende netwerken

Het wandelnetwerk van de gemeente Venlo is klaar. Er is hard gewerkt om ook het laatste stuk netwerk in de binnenstad van Venlo en in de dorpen Steyl en Tegelen te ontwikkelen en aan te leggen. Het sluit naadloos aan op het netwerk in Venlo WestMaas, Arcen, Lomm en Velden, Belfeld en de netwerken in gemeenten Peel en Maas en Beesel.

Wandelkaart

Wil je snel aan het wandelen? Er is een wandelkaart en bijbehorende wandelgids, met 14 bijzondere themaroutes, verkrijgbaar bij de VVV-kantoren en via Liefde voor Limburg. Met de routeplanner bedenk je je eigen wandelroute langs de knooppunten.

Routebureau

Het netwerk is mede tot stand gekomen door de bijdrage van gemeente Venlo, het Toeristisch Platform Venlo - Maasduinen en vele enthousiaste vrijwilligers. Het Routebureau Noord- en Midden Limburg zal, samen met de vrijwilligers, zorgen voor het beheer en onderhoud.

 

Foto: Tiendschuur in Tegelen (Tiendschuur)

Steun ons